ЗА НАС

Здравейте, казвам се  Стефка Станкова.

Винаги съм се интересувала от храна и технологии. През периода 2008 -2010 година работих като консултант във фирма „First Impressions”, гр. Москва, Русия. Тази работа ми позволи да се запозная отблизо с предлаганото  балансирано хранене от Аркадий Новиков -известен ресторантьор  в Русия. Всички наши клиенти, които се възползваха от този проект на г-н Новиков имаха беспорен и постоянен резултат -отслабнаха видимо и тяхното съмочуствие определено се повиши.

Ръководейки се от националните вкусове и традиции в България, използвайки моят по-вече от 20 годишен ресторантьорски опит, запознавайки се с последните технологии за приготвяне на здравословна храна, реших да предложа и в България популярния в САЩ, Русия и Европа начин на здравословно и балансирано хранене.

Това е една нова концепция за хранене, която се базира на няколко основни принципа:

Основната цел на този проект е  да Ви помогне да започнете здравословен начин на живот, като оставяме на Вас правото на избор.

  1. С помощта на три програми за балансирано хранене – BF-700, BF-800, BF-1300   и програма  „The Master Cleanser” : да прочистите своя организъм и отслабнете трайно с до 10 кг.
  2. Да получите консултация и меню за здравословно хранене, конкретно за Вас, съобразено с Вашите вкусове и предпочитания, за период от  тридесет дни, което ще Ви помогне сами да отслабнете и положите основа на Вашия здравословен живот.
  3. Да получите консултация как и какво да готвите в къщи за да се храните здравословно Вие и Вашето семейство.
  4. Да закупите от нашия магазин здравословни продукти с доказан произход.

Балансираното хранене, ще доведе не само до понижаване на Вашето тегло, но ще повиши жизнения Ви тонус и работоспособност! Ще Ви направи дисциплинирани и отговорни към себе си, подобрявайки Вашето хранене.

За тази цел от Вас се иска да спазвате няколко основни правила:

        Ако след вечеря и преди лягане имате усещане за глад, важно е да не приемате храна, а само течности. Например, чаша вода, чай без захар или плодов фреш, разреден 50/50 с вода. По този начин създавате на стомаха си усещане за ситост.

         След вечеря задължително трябва да имате 30 минути в движение. Дали ще бъде разходка или някаква домакинска работа, няма значение. Движете се!

Програма Balance Food успешно съчетава в себе си високо качествени  продукти и нови технологии, използвани за приготвяне на здравословна храна. Като водещо в нашата програма е балансираното комбиниране на продукти, въз основа на техния състав и калоричност. Целта ни е да изградим за нашите клиенти  позитивно отношение към храната правилен режим на хранене.

Ние Ви предлага ме да „прочистите организма” си, което означава, че с  Balance Food не само отслабвате, но ставате по-здрави.

Нашите рецепти са най-удобния и приятен път към Вашия здравословен и комфортен начин на живот.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: