ПРОГРАМИ

Балансираното хранене е предпоставка за здраве. Здравето ни, е състояние на нашия организъм и то до голяма степен зависи от това с какво се храним. Все повече хора се замислят за здравословен начин на живот и балансирано хранене.

Правилно подбраната програма за здравословно хранене позволява да се храните вкусно и да бъдете сити. Най – важно е да се храните колкото е възможно по разнообразно, да пиете колкото може повече вода и задължително да закусвате.

Програмите за здравословно хранене и програмите за отслабване са свързани помежду си. Ако човек следи за своето меню, то той няма как да има излишно тегло.

Аз Ви предлагам четири програми (една диета – прочистване на организма и три – за балансирано хранене), който безспорно ще Ви направят по-слаби и по-здрави.

 TheMasterCleanser – това е диета, която Ви помага да намалите своето тегло, без да гладувате. Тя пречиства Вашия стомашно-чревен тракт и бъбреци. Нормализира кръвното налягане. Повишава Вашия жизнен тонус.

            Тази програма е с продължителност 9 дни, като курса на диетата може да се прилага не повече от четири пъти в годината. Когато пиете нашата лимонада, Вие не изпитвате чувство на глад или отпадналост, напротив чувствате се прекрасно, а Вашият организъм получава всички необходими хранителни вещества.

            Основата на лимонадената диета е  – специална лимонада, приготвена от сок от лайм, канадски кленов сироп, кайенски пипер и изворна вода.

            The Master Cleanser е призната в целия свят и широко се използва в медицината и диетологията. С помощта на тази диета отслабват – Бионсе, Гуинет Полтроу, Анджелина Джоли.

            Това е най-подходящата диета за отслабване, защото позволява да се разтворят и изхвърлят всички мазнини, токсини, холестерол.

            За приготвянето на нашата лимонада ние използваме: сок от лайм; bio кленов сироп, клас А, 100 % сироп от канадски клен, кайенски пипер.

            По време на диетата може да се пие ментов чай.

ВF 700 – тази програма е за детоксикация на организма. Тя е предназначена за хора, които предпочитат екологично чисти продукти, без термична обработка. За тези, които желаят за максимално кратък срок да отслабнат и да прочистят организма си от токсини.

            Тази програма е с продължителност 5 дни. Желателно е този период да съвпадне с Вашите  почивни дни или ненатоварени дни за организма Ви. Задължително условие за да бъде ефективна тази програма е – да се спазват строго часовете за прием на храната и да не се консумира допълнително нищо друго, освен вода.

            През този период Вие консумирате „живи” продукти, т.е. продукти, които не се обработват термично.

Менюто съдържа единствено и само „smoothie”  и салати. Не консумирате сол и захар.

ВF 850 – тази програма е за балансирано хранене за намаляване на теглото за кратко време.

            Много често излишните килограми стават проблем за нас. Иска Ви се бързо да се отървете от тях. Начинът това да се случи е един – меню, основано на балансирана храна и самодисциплина.

Сигурно няма човек, който поне веднъж да не е спазвал една или друга диета. В началото резултатът е вдъхновяващ – отслабвайки, ние сме безкрайно щастливи от този факт, но в един момент  не само не се отслабва, а килограмите започват да се покачват. Защо? Много е просто –  по време на диетата, организмът не си е набавял необходимите хранителни вещества и след края на диетата започва да си наваксва. В резултат на което загубените килограми бързо се възстановяват, а в повечето  случаи дори се увеличават. След такъв опит човек започва да си мисли, че да отслабне с 10 кг. завинаги е нереално. Не трябва да се забравя, че неправилната диета освен, че няма да Ви донесе желаните резултати, може да навреди и на Вашето здраве.

Ефективна диета е тази, която е основана на балансирано меню за деня, съдържаща всички необходими хранителни вещества, предизвикваща в организма енергиен глад, вследствие на което организмът започва да ползва своите енергийни запаси, и вследствие на което Вие отслабвате.

ВF 1300 – тази програма служи за стабилизиране на резултатите от първите две програми. Нейната цел е да изгради полезни навици и режим на хранене, който да Ви помогне за здравословният начин на живот.

            Тази програма ще Ви зададе параметрите, в които Вие трябва да се храните. Най-важното нещо са навиците. Тази програма Ви създава правилни хранителни навици, които, ако станат Ваша жизнена позиция, ще Ви направят за дълго слаби и жизнерадостни, и естествено – здрави.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: